Termeni si conditii

Folosirea acestui site implică acceptarea unor termeni și condiții.

Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Florăria Mister Flower își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Datele de contact: Înainte să faceți o comandă sau aveți nelămuriri în privința produselor, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0759 367 756 sau la adresa de e-mail: contact@misterflower.ro.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.

Relația dintre părți este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianților în relația cu consumatorii și armonizarea reglementărilor cu legislația europeană privind protecția consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerțul electronic

Florăria Mister Flower garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.misterflower.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conținut al site-ului www.misterflower.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, e-mail-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Florăriei Mister Flower și a furnizorilor săi și este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Florăriei Mister Flower a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Domeniul www.misterflower.ro este deținut de către Florăria Mister Flower. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.

Produsele prezentate pe www.misterflower.ro sunt produse și comercializate de Florăria Mister Flower. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând. Verificați prețul final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.

Livrarea produselor este disponibilă în localitățiile Florești și Cluj-Napoca.

Livrarea se realizează în maxim 4 ore. 

Forța majoră: În cazul unui eveniment de forță majoră care împiedică părțile să-și îndeplinească obligațiile, părțile sunt exonerate de îndeplinirea obligațiilor lor conform prevederilor Noului Cod Civil.

Frauda: Orice comportament fraudulos care poate afecta funcționalitatea sau activitatea website-ului www.misterflower.ro este strict interzis. Avem dreptul de a șterge sau suspenda contul utilizatorului pe o durată nelimitată. Comportamentul care constă în cauzarea unui prejudiciu unei persoane fizice sau juridice prin introducerea, modificarea sau ștergerea de date informative, restricționarea accesului la aceste date sau împiedicarea în orice mod a funcționării unui sistem informatic va fi raportat și pedepsit în conformitate cu legislația în vigoare.