Bine ați venit la Florăria Mister Flower!

 • Povestea noastra

  Povestea noastră începe în rădăcinile pasiunii pentru florărie, o moștenire de familie care a înflorit în inima orașului. Inspirat de bunica, una dintre pionierii comerțului cu flori locale, am crescut înconjurați de o lume colorată și parfumată de flori. Această dragoste profundă pentru plante și florile lor m-a îndrumat spre o călătorie de aprofundare a cunoștințelor în domeniul floristic.

  De mic, am fost fascinat de diversitatea și frumusețea florilor, învățând să le îngrijesc și să le cunosc nu numai după aspect, ci și după denumirea lor științifică. Am fost curios despre ciclurile lor de viață, înțelegând în timp nu doar frumusețea, ci și complexitatea perioadelor de cultivare. Această pasiune m-a motivat să urmez un curs specializat în floristică, un pas crucial care mi-a lărgit orizonturile și m-a pregătit pentru viitoarele provocări în domeniu.

 • Arta florală

  La Mister Flower, fiecare buchet este o simfonie de creativitate, înfășurată în individualitate. Pasiunea noastră pentru designul floral se reflectă în abordarea noastră inovativă, aliniind fiecare creație cu tendințele contemporane și preferințele unice ale clienților noștri. Designerii noștri florali sunt maeștri în arta personalizării, modelând fiecare buchet pentru a reflecta povestea și stilul dumneavoastră personal.

 • Mostenire de familie

  Mister Flower se mândrește cu o istorie bogată în estetica floristică, furnizând servicii de top pentru o gamă diversă de evenimente și momente memorabile. Profesionalismul nostru este înrădăcinat în experiența îndelungată și dedicația pentru excelență. Ne dedicăm transformării viziunii dumneavoastră într-un spectacol floristic captivant, asigurându-vă că fiecare eveniment este la fel de remarcabil și de bine executat pe cât vă imaginați.

 • Atentie la detalii

  În lumea Mister Flower, fiecare petală contează. Ne angajăm într-un proces meticulos de selecție a florilor, culorilor și texturilor pentru a asigura că fiecare aranjament pe care îl realizăm este o capodoperă de neuitat. Detaliile fine sunt semnătura noastră – fiecare aranjament este o declarație de frumusețe și rafinament, gândit să trezească emoții și să ofere bucurie celor care îl primesc.

 • Radu Mărginean

  5/5 ⭐

  Recomand cu căldură! Profesioniști desăvârșiți și prețuri accesibile!

  Top pentru Florești!

  Bravo băieți!

 • Andrada Boitor

  5/5 ⭐

  Foarte deschiși pentru ceva nou! Am avut nevoie de un buchețel de flori minuscul iar rezultatul a fost unul peste așteptări!
  Felicitări pentru dedicare!

 • Simina Lazurcă

  5/5 ⭐

  Apreciez profesionalismul vostru, dar și deschiderea față de dorințele clienților! Cum să nu te încânte un așa buchet?

  Great job!

 • Dan Minteuan

  5/5 ⭐

  Cea mai competenta florărie din Florești!

 • Herman Denisa

  5/5 ⭐

  Profesionalism, promptitudine si multă pasiune!

 • Raluca-Bianca Stoica

  5/5 ⭐

  Superb, recomand!

Angajamentul Mister Flower pentru Excelență

Garanția produselor

La Mister Flower, excelența în florărie se reflectă nu doar în arta aranjamentelor noastre, ci și în promisiunea calității ireproșabile a fiecărei petale. Înțelegem că satisfacția dumneavoastră este esențială, iar achiziția produselor noastre este însoțită de o garanție a calității și prospetimii, asigurând o experiență de cumpărături fără griji.

Garanția Mister Flower cuprinde:

 • Prospetimea Garantată
 • Calitate Asigurată
 • Livrare de Încredere
Contacteaza-ne